tiistai 29. lokakuuta 2013

Kaikuva kasvojen kasvo

Hui. Eilinen oli tuottomaanantai. Kävin puolet (siis luoja sentään, PUOLET) koko käsiksestä läpi. Yhden päivän aikana. Ja olin paljon, paljon tyytyväisempi kuin ennen. Joten se on hyvää tekstiä. Ja kun kerran sain puolet yhdessä päivässä kyyristeltyä, tarkoittaa se sitä, että teksti sujuu ja sitä jaksaa. Ei pitänyt melkein mitään deletoida. 

Lisäksi kävin juoksulenkillä kämppiksen kanssa. Oli aivan mieletön, kuuma, kaunis päivä. Jostakin tänne on tullut kesä - tosin tänään herra kesä on poissa, sataa, on seepianvärinen märkä aamu. Niin ja lisäksi, tuottoisan maanantain kunniaksi, raivasimme olohuoneeseen tilaa, joten meillä on täällä melkein jo oikea koti. 

Sanoisin, että tuollaisia viikon alkuja pitäisi olla enemmänkin. Nimittäin olen nyt energioissani. Eikä tällä viikolla tarvitse tehdä kuin kaksi työpäivää. Huomenna on halloween-bileet lasten kanssa. Tein perjantaina elämäni ensimmäisen kurpitsanaaman. 

Halloween-kurpitsa a la Pisara.
Meillä on taas täällä pitkä viikonloppu torstaista lähtien. Jiihaa. Tietää aikaa ja kirjoitusaikaa ja esimerkiksi yrttien istuttamispuuhia ja sukkien kutomista ja kääks, on taas kaksi kutsua synttäreitä juhlimaan, ja minä kun en enää halunnut tänä vuonna juhlia, mutta poikkean silti molemmissa juhlissa, sillä pitäähän sankareita ilahduttaa, ja onhan juhlissa käyminen toisaalta ihanaakin, etenkin jos paikalla on herkkuja ja herkullisuutta.

Eilen sain myös virallisen irtisanoutumisviestin kollegaltani. Hän muuttaa sulhonsa perässä pois kaupungista. Ei siis enää tarvitse kärvistellä huonotuulisessa, pomottelevassa ilmapiirissä - tosin työtoverini ei ole sellainen pitkään aikaan ollutkaan, liekö rakastumisensa syytä. Joten motivaatio tehdä töitä on kasvanut hujauksessa. Kaiken kukkuraksi motivaatio jäädä sittenkin Saksaan on kasvussa. Täällä on ihanaa ainakin silloin kun elämä sujuu. Mikä nyt ei varmaan ole suurikaan ihme. Ja siis jos sydän on siellä missä kotikin, niin minun kotini on varmaan koko maailma tai monia.

Ja minä olen kaikua täynnä ja halaan kun satut eteen, ystävä!
4 kommenttia: