maanantai 21. lokakuuta 2013

Satatuhatta ja sinä

Hiphei ja hurraa. Yli 100 000 kävijän raja on ylittänyt tässä pirskahtelevassa "elämäblogissani". Jotenka (pika)arvontaa laitan kehiin. Arvon yhden kappaleen Pintanaarmuja-romaaniani omistuskirjoituksella ja lämmöllä varustettuna huomiseen klo 20 (Suomen aikaa) tähän tekstiin kommentoineiden kesken (voit kommentoida myös Facebook-päivitystäni tai Twitteriä, jota vasta yritän osata käyttää)! Vaikka olisitkin jo lukenut kirjan, niin voithan aina voittaa sen vaikka annettavaksi eteenpäin jollekin toiselle.

Mitään ihmeellisyyksiä en vaadi kommentoimaan (kertokaa vaikka, mitä kuuluu!) enkä ehdi olla muutenkaan kekseliäs, olkoonkin että 100 000 on huikea luku. Kiitos siitä, arvon lukijat, ja toivottavasti jaksatte piipahdella täällä jatkossakin! Teidän ansiostanne jaksan päivitellä blogia melkein joka päivä tai siis haluan.


Minulla on nyt kovin kummallinen päivä. Pitää hoidella kaikenmaailman juttuja ja asioita - ja kaiken lisäksi olen luvannut lähteä kämppikseni (joka viimein muutti lauantaina tänne!) kanssa huonekaluhelvettiin etsimään hänelle oikeita kappaleita maallista mammonaa, enkä ehdi juurikaan kirjoitella vaikka onkin kirjoituspäiväni, mutta joskus on mentävä tähän malliin hups, ja oikeastaan ihan hyväkin antaa nyt ajatusten tuulettua ihan mielettömän intensiivisen kirjoitusputken jälkeen ennen kuin syöksähdän uuteen putkeen.

MUOKS: Olen huono matikassa ja kaikessa mikä tekee jotain numeroiden kanssa. Jotenka siis arvonta tapahtuukin kymmeneltä Suomen aikaa!

18 kommenttia:

 1. Onnittelut Helmi-Maaria hienosta blogistasi! Blogisi on muuntuva, yllättävä ja ihana, siksi tänne on aina niin ihana palata. Hyvää huonekaluhelvettiä ;)

  VastaaPoista
 2. Heips Maaria! Olisinpa niin onnekas, että voittaisin arvonnassa! Ei olla nähty 10 vuoteen, mutta paljastan fanittavani sun uraa aktiivisesti täältä ruudun takaa. Aina välillä mietin, miten Kososen Leena lukisi sun tekstejä ja antaisi kiperiä kommentteja. Katsoisi intensiivisesti lasien yli. Yhtäkkiä tempaisisi lasit päästä ja ylistäisi sun ilmaisua! Hienoja muistoja. Oon susta tosi ylpeä. Kaikkea hyvää syksyyn ja mahtavaa reissua! :)

  t. Raisa

  ps. Prosak-esiintyminen oli muikean hyvä. Harmittaa, etten ole päässyt näkemään sun haastatteluja livenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Raisa, miten ihanasti sanottu kaikki :) Kaikkea kaikkea hyvää sullekin! Ehkä luokkakokous järjestyisi joku päivä, jos joku ottaisi sen niskoilleen!

   Poista
 3. Onnittelut rajapyykistä. Ilokseenhan tätä blogiasi lukee.

  VastaaPoista
 4. Onnittelut. Onni suosikoon nyt minua tuon kirjan kanssa, sillä haluan lukea sen!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut minultakin, Maaria:))
  Toinen satatuhatta on jo hyvällä alulla:D
  Ihanaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 6. Onnittelut! Komppaan Minea, kovasti houkuttaa Pintanaarmujen lukeminen ja omistuskirjoitus olisi ihana juttu. Arvonnassa siis mukana. :)

  VastaaPoista
 7. Onnea sadastatuhannesta sadantuhannen satatuhantisen verran! :) Ja ilman muuta arvonnassa mukana. Lopuksi ilmoitan tulleeni tänne myös piipahtamaan: PIIP!

  VastaaPoista
 8. Onnittelut Helmi Maaria! Ja minäkin haluaisin niin lukea tuon kehutun kirjasi!

  VastaaPoista
 9. Onnea! Ehdottomasti täytyy osallistua arvontaan. Pintanaarmuja on vielä toistaiseksi lukematta, mutta blogisi on kyllä herättänyt kiinnostuksen siihen. :)

  VastaaPoista
 10. Minäkin huiskutan täältä. Huisk huisk. Luen juuri kirjaa, johon uppoaa ja tulee surullinen olo. Eläydyn vissiin vähän liikaa. Iloa sinne!

  VastaaPoista
 11. Äipältä onnea! En osallistu arvontaan.

  VastaaPoista
 12. Hienosti menee! On hauskaa lukea blogiasi. Hyvin kävi, kun ehdin osallistus arvontaan.

  VastaaPoista
 13. Mukavaa, että näinkin moni on jo mukana! Illalla arvotaan, vielä ehtii!

  VastaaPoista
 14. Täälläpäs luetaankin runoja.... ;)

  VastaaPoista
 15. Onnea huikeista luvuista :) Minä niin mielelläni kotiuttaisin Pintanaarmut omistuskirjoituksella varustettuna, mutta en taida kehdata osallistua arvontaan kun kirja löytyy jo hyllystä ilman omistuskirjoitusta, kiitos sinun :)

  VastaaPoista
 16. Blogger vaihteeksi nakkasi kommenttini bittiavaruuteen kesken julkaisun, mokomakin... Onnea huikeista luvuista :) Mielelläni voittaisin omistuskirjoituksella varustetun Pintanaarmuja, mutta en taida kehdata osallistua kun kirja löytyy jo hyllystäni (ilman omistuskirjoitusta tosin).

  VastaaPoista
 17. Lukisin jos osaisin (emäntä kyllä voisi lukea minulle ääneen jos arpaonni suosii) - iso hali ja WUFFF Maarialle!

  VastaaPoista