perjantai 29. marraskuuta 2013

Viimeiset suomalaiset sanat pitkään aikaan

Enää yksi yö ja lähden. Olen sanonut hyvästejä, puhunut puhelimessakin, niin että sellainen olo on, vastaava kuin 2,5 vuotta sitten, että olen lähdössä pysyvästi johonkin kauas pois enkä palaa. Mutta kyllä palaan. Käyn vain kurkkaamassa maailman laidalla, miltä näyttää reuna, ja koska minulla on korkeanpaikankammo, en taivu reunojen yli, vedän itseni äkkiä takaisin, tasapaino horjuu, suljen silmät. Katsetta en.

Tänään töiden jälkeen on kiire kuten muinoin. Pitäisi todellakin nyt tehdä asioita kuten varata Myanmarista ne hotellit ja maan sisäiset lennot ja lisäksi varmistaa, missä sijaitsee hostelli, jonka olen Hong Kongista varannut ja missä Cebu Cityn kaksi ensimmäistä yötä, ja miten päin astellaan. 
Fiilistelyä. Tuonne menen joulukuun lopussa. Kuva: geo.de
Rinkka nököttää tuossa jo lähtökuopissa. Minäkin. Huomenna. Voi luoja. Olen odottanut hetkiä. En pidä odottamisesta mutta nyt on kaikki niin kesken että voisin vielä. Ja jotta ette säikähdä, huomisesta lähtien päivitän blogiani englanniksi tammikuun 12. päivään saakka. Anteeksi. 

Siispä sanon jo nyt suomeksi heips heips ja rallatilaa. Jämerää loppuvuotta kaikille! Pyrin netin ääreen harva se päivä, joten saatte kyllä reissusta vihiä. Ensimmäiseksi pyrin siis auttamaan. Lomat lomailen vasta kuukauden päästä. Ai niin ja tuolta voitte lukea, miksi en enää kirjoita Reginaan. Ikinä. Ei kiitos. En suosittele kenellekään. Ilmaista työtä nimittäin ei ole olemassakaan.

10 kommenttia:

 1. Oikein hyvää, turvallista ja antoisaa matkaa sinne maapallon toiselle laidalle.

  VastaaPoista
 2. Turvallista ja kokemusrikasta matkaa, Helmi-Maaria! Jännityksellä luen kokemuksiasi ja toivon, että saat tästä matkasta voimia ja iloa!

  VastaaPoista
 3. Toivotan sinulle, Maaria, oikein hyvää ja turvallista matkaa!
  Iloa ja onnea sata kiloa:)

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa matkaa ja laita sitten välillä raporttia jos pystyt.

  VastaaPoista
 5. Matkailoa, Pisarainen! Olet sinä hurja nainen. =D

  Harmi tuo Reginahomma. Onneksi itse sain palkkioni aikoinaan silloin kun piti.

  VastaaPoista
 6. Menet tekemään jotain sellaista, josta nostan sinulle kuvitteellista hattua tosi korkealle. Ihailen rohkeuttasi, ja samalla saattelen sinut matkaan lämpimin ajatuksin!

  VastaaPoista
 7. Turvallista, mutta hurjaa, antoisaa ja unohtumatonta matkaa! <3

  VastaaPoista