sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Arvontavoittaja on..

Sinun osasi eivät liiku -kokoelmani on nyt arvottu. Kiitos kaikille, kaikille osallistujille! Arpaonni lankesi random.org -arvontakoneen avulla nimimerkille M~. Onnea! Ilmaisethan itsestäsi sähköpostitse. Heitä, joita onni ei kohdannut, kehotan lempein silmin ostamaan sen omaksi tai pyytämään kotikirjastoon, jotta pääsette räjähtelemään runojeni riuskasta voimasta!

Minulla meni viikonloppu aivan toisin kuin ajattelin. Katsastin tilini tilanteen eilisiltana ja päätin, etten voi ihan joka viikonloppu lasketella. Tai siis tilini päätti. Ja koska sääennuste ei ollut mikään mainioin, jätin Alpit tänään välistä. Sen sijaan tanssin aivan mielettömästi koko yön, taas. Ei ole tarvinnut käydä juoksulenkillä koko viikonloppuna, kun tanssin sekä perjantaina että lauantaina aamuun asti. Jalat kirkuvat, tanssia vouhkasin ihan kunnolla, kiilsin hiestä, musiikki oli eilen aivan hurjastuttavan mainiota, ja itse tanssitila ihanan kämyisen hämärän undergroundilainen.

Päädyimme naapurini kanssa privaattiklubille, sellaiselle vähän salakapakan tapaiselle, jonka olemassa olosta eivät tiedä muut kuin ne, jotka sinne on kutsuttu. Berliiniläiset dj:t osasivat hommansa, ja minusta oli aivan ihanaa keikkua! Olisimme vielä jatkaneet naapuriklubille Charliesiin, mutta sinne ei enää kuuden aikaan aamulla laskettu ketään sisään. 


Olen taivaankannen väsynyt, sillä tosiaan valvoin molempina öinä aamuun asti - ja siis urheilin molemmat yöt läpeensä, sillä minun tanssimiseni ei ole koskaan mitään pikkuista tepastelua. Ja koska vesilinja piti paria viinilasillista lukuun ottamatta, en menettänyt yhtään rahaa. Lisäksi tutustuin todella hauskoihin ihmisiin ja nyt minulla on kauniita muistoja sekä uusia ystäviä. Tänään vietimme koko iltapäivän kahvilassa, missä kaikki nämä uudet ystäväni hengailevat melkein aina, ja nyt olen sänkykunnossa. Tällaisia tanssiviikonloppuja tarvitaan kyllä, joten ei harmita, etten päässyt vuorille - arjesta kun näemmä voi irtautua ihan kotikulmilla!

Huomenna joudun töihin. Sitten illalla käyn katsomassa yhtä asuntoa. Toivon, että saisimme sen kaverini kanssa, sillä siitä ei tarvitse maksaa provisiota eikä sinne tarvitse rakentaa keittiötä, ja lisäksi se olisi Pinakothek der Modernen kulmilla keskustassa vanhassa, kauniissa talossa. Olen muutes ihastunut tuohon Azealea Banksiin. Mikä asenne! Mikä kaunis ihminen ja kaunis ääni!

2 kommenttia:

  1. Kiitos räpistä, Helmi-Maaria:)
    Hyvää viikkoa sinulle.♥♥

    VastaaPoista
  2. Lähiaikoina laitan blogiini arpajaiset, keväistä sisustusta, kauan olenkin harkinnut sitä.

    VastaaPoista