tiistai 4. maaliskuuta 2014

Onnet!

Olen onnellinen, onnellinen, onnellinen ihmismarsu. On ihanaa olla kotona. Väsyttää aina pikavisiitit Suomeen, kun siellä pitää tuulispäänä mennä möyhöttää, mutta silti onnellisesti väsyttää, sillä aina sydän on pakahtua ilosta ja riemusta, ihanista ihmisistäni ja kaikesta.

Perjantaina käytiin keikillä ja skumpalla ja teellä ystäväni Inkkulin synttäreiden kunniaksi, oih!
Miksi olen vielä yltiöonnellinen lisäksi? No siitä, että minulta julkaistaan syksyllä romaani. Taas. Hui kamala. Vauhti alkaa jo hengästyttää kohta! Kustantaja vaihtuu. Nyt pitää sitten vauhdilla alkaa käsiksen viimeistelytöihin. Laitan tänne vaikka linkkiä, kun kustantajan luettelo syksyn uutuuksista saadaan valmiiksi, niin näette, mihin taloon ja millaisen kirjan kanssa olen astumassa!

Eilen hymy raikui ja skumppa possahti auki, sillä nyt on uusi soppari olemassa!
Nyt minun täytyy mennä kauppaan ja tehdä asioita. Ja toimia myös lähettinä. Ystäväni soittivat huppelispäissään, että voisinko tuoda heille skumppaa. Ja että en saa sanoa ei, sillä yksi heistä lähtee huomenna matkalle ja hän haluaa ehdottomasti vielä nähdä ja sanoa heippa. Itsehän en sitä skumppaa nyt yhtään enää jaksa, joten pamahdan paikalle lenkkitamineissa, kapsahdan kauloihin, ja jatkan lenkkiä. Pitää saada ajatella asioita. Ja nukkua ja herätä ja intoilla.

Sitä paitsi minulla on myös sydämessä kipujen lisäksi jotakin lämmintä. Hassua ja omituista ja uskaltamista. Tai siis sellaistahan tämä nyt on. Että joskus tapahtuu ja joskus sattuu. Terveisiä muuten karnevaalikaupungista (mikä on myös syy siihen, miksi ystäväni ovat skumppapäissään). Täällä on koko kaupunki naamiaisrientäväinen ja täynnä konfettihippuja. Itse en jaksa. Vaikka peruukkikin olisi ja kaikkea. Ehkä sitten joskus hamassa hamassa tulevaisuudessa..

11 kommenttia:

 1. Uusi kirja,mahtavaa:) Olet mahtavan tuottelias:)

  VastaaPoista
 2. Vau onnea uudesta kirjasta! Mikämitämissä tahttotietääheti!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kiitos kiitos! Kerron kyllä hyvin pian mitä missä milloin :)

  VastaaPoista
 4. Oletpa todella vauhdissa: paljon onnea, Maaria ♥
  Ihanaa jatkoa sinulle ♥

  VastaaPoista
 5. Onnea Parnasson hyvistä erinomaisesta kritiikistä.

  VastaaPoista
 6. Voi miten mahtava uutinen, onnea uudesta kustannussopimuksesta! Olen niin iloinen puolestasi. Ja päivittelen mielessäni tuota sinun kirjoitusvauhtiasi, miten ihmeessä sinä ennätät tehdä kaiken...ja vielä urheillakin, hitsiläinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, minäkin ihmettelen välillä, että mistä näitä tekstejä tulee ja miten ne valmistuvat niin kovin painokkaasti. Ehkä on vain niin kova tarve purkaa aina stressit ja muut sanoiksi.

   Poista
 7. Oi, lisää luettavaa sinulta :) Onnea hurjan paljon! Odotan jännityksellä milloin pamautat lisätietoja :)

  Runokirjasi on yöpöydälläni, tai siis sängynpäädylläni. Lukeminen vähän viivästyi kun oli loma ja kaikkea enkä halua pilata lukukokemusta kiireellä. Arviota tai ainakin tuntemuksia ja kommentteja on siis luvassa lähiaikoina...

  VastaaPoista