perjantai 7. maaliskuuta 2014

Perjantaipälli!

Minä haluan mutustaa korvanlehteäsi. 

Lennän tänään johonkin, siltä tuntuu! Kuvassa on siis raketti. Ja minä.
Että sellainen perjantai. Toivotan villiä viikonloppua kaikille. Itsehän meinaan viettää sen vilttien alla läppis sylissä, tökkiä kirjaimia ruudulle. Paitsi että sää meinaa olla miltei kirkkain kaikista, joten saatan puikahtaa joko huomenna tai ylihuomenna vuoden ensimmäiselle pikku vaellukselle. Tekisi mieli ratsastaa, mutta ei onnistu, on hevonen varattu muille.

Tai jospa kävisin jossakin päin Bayeria, missä en ole ennen käynyt. Hmm. Spontaanisti joka tapauksessa teen kaiken, lepäilen, kerään voimaa. Pelottaa tämä kuukausi jaksamisen kannalta, mutta toisaalta tämä on vain yksi kuukausi jaksettavana.

Tämä sarjisstrippi oli viime viikolla jossakin lehdessä ja tämä on ihan hulvaton en tiedä miksi. On ihan tuollainen olo nyt. Minä olen tuo orava.

Kävin eilen Münchenin kansalaisopistolla sopimassa asioista. Nyt olen virallisesti siellä suomen kielen opettaja. Teen vain sijaisuutta lähes kuukauden ajan, mutta minut rekisteröitiin samalla opettajareserviin, sillä tilanteet muuttuvat aina. Saan osallistua opiston kursseille puoleen hintaan, ja aionpa tarjota itseäni luovan kirjoittamisen opettajiksikin, kunhan palaan maailmanympärysmatkaltani.


Olo on tällä hetkellä jotenkin voimakas. Sain erään kolumnin valmiiksi, sain kuulla, että yksi novellini, joka julkaistaan kesällä, käännetään saksaksi, ja lisäksi on kaikki tyyntä. Kävin jopa aamujuoksulla tänään! Nyt edessä on 8 tunnin työpäivä päiväkodissa. Silti jaksan, tänään kaiken, kiitos hyvien yöunien ja eilisten potkunyrkkeilytreenien (joissa tosin sellainen teinityttö selätti minut mennen tullen ja koko ajan, sillä meillä oli painimistreenit, enkä minä aina osaa, kaikki heittelevät aina joka suuntaan ja ilmaan ja varsinkin järviin, jos seison laitureilla...).

Moikkis. Lähetän pusuja. Koska pusut ovat kivoja! 


3 kommenttia:

  1. Ihanaa, että jaksat, että kaikki on hyvin ♥♥
    Oikein antoisaa Naistenpäivää sinulle, Maaria ♥

    VastaaPoista
  2. TUo lause heti otsikon alla nauratti;D
    Mahtavan hyvää viikonloppua ja onnea uudelle opettajalle!

    VastaaPoista