lauantai 26. huhtikuuta 2014

Lomalomaloma (tai no viikonloppu vain, mutta lomalomaloma!)

Ja silloin kun haluaa herätä aikaisin, nukuttaakin pidempään. Ei se mitään, ehdin sitten nukkua kun edessä ei ole mitään, ehdin vaikka ensi yönä Berchtesgadenissa. Juna lähtee kello 7.55, perille saavun puoli yhdeltätoista. En ota mukaan karttoja, en tiedä mitään vaellusreittejä, en jaksanut niitä etukäteen katsella tai ehtinyt, mutta se ei ole ongelma, aina on opaskylttejä ja värimerkittyjä teitä ja mitä siitä jos vähän eksyy, kyllä takaisin löytää jos ei eksy liikaa ja jos kysyy muilta.

Tämä kuva on suosikkini, vaellukselta Dolomiiteilta. En tällä erää mene noin korkealle mutta oi, vuoret oi elämä!
Olen tehnyt mahtieväät, tekisi mieli pysähtyä ennen aikojani ja syödä avokado-hummusleivät, mutta kai pitää malttaa, syön ne vasta perillä, syön ne vasta jonkin vuoren laella, jos sinne asti pääsen ja tottakaihan pääsen! Tänään on hyvä ilma, illalla sataa, mutta silloin lekottelen uima-altaalla tai sängyn uumenissa raukeana kuin valunut vuori. Huomenna sataa, mutta jos vain vähän, teen silti pienen vaelluksen, ja jos sataa paljon, menen sitten suolakaivoksille taikka suolaluolaan lillumaan taikka kylpylään, who knows, olen innoissani kaikesta, tarvitsen tämän miniloman ypöyksin!

Uudet kengät on, hyvänen aika, sovittelin niitä kaksi läkähdyttävää tuntia. Kaksi myyjää ravasi varaston ja minun väliä, toi varmaan koko kaupan kaikki kengät luokseni, ja kyllä eroja huomasi. Lopulta valitsin nämä Hanwagin buutsit, jotka sopivat kaikista kaikista parhaiten, mutta tänään nähdään, sopivatko kuitenkaan. Jos eivät, heitin 230 euroa hukkaan kuin valheita. Luulen kuitenkin, että oikeat ovat. Ja noilla sitten kierrän koko pallon. Sen takia piti sijoittaa. Sen takia syön keittoa koko toukokuun tai ainakin välillä, tai ehkä en, olen kyllä kenkäni ylitöillä ansainnut!

Kuva: globetrotter.de
Mureaa viikonloppua lukijarakkaani! Olkaa iloisiksi ja aina! Adios, toivottavasti palaan kauniiden kuvien kanssa takaisin ja hengitän kuin tasaantunut aalto. Haluan itse asiassa olla aalto. Vetää rannat mukaani ja paiskata ne eri muodoissa takaisin ja silittää!

8 kommenttia:

 1. Armasta viikonloppua sinulle Helmi-Maaria! ♥
  Toivottavasti kengät eivät paina eli hierrä..;)

  VastaaPoista
 2. Kyllä näyttää hyvältä nuo vaelluskengät,toivottavasti niissä kelpaa kävellä eivätkä hierrä.Mukavaa viikonloppuretkeä!

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti ei tullut rakkoja vaan sait hyvän reissun!

  VastaaPoista
 4. Oivoi, tällä luonnonlapsella ja luonnontieteilijällä on aina palava halu vaeltelemaan ja jo pelkkä kuva vaelluskengistä saa jalat omituisen levottomiksi. OIkein mukavia kilometrejä uusilla kengillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja voi ei, ei kannata sitten lukea tämänpäiväistä postaustani, jollet pian pääse johonkin luontoon vaeltelemaan :)

   Poista