keskiviikko 14. toukokuuta 2014

pulssin vajaatoimintaa ja yli myös

Asioita jotka saavat pulssini kiihtymään miellyttävällä tavalla (haluaisin muutes kovasti lukea Kankimäen kirjan Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin, voi kun joulupukki tai syntymäpäiväpeikko toisivatkin sen luokseni!) tällä hetkellä...

Tekisi mieli kaatua tuonne jälleen. Siis heinähotellin pehkuihin, kuten lauantaina.
...käsikseni On nälkä, on jano -romaanista (terveisiä työtantereelta, työtä riittääääääääh mutta tänä aamuna päätin että nyt en jaksa - olen tehnyt duunia aamuvarhain ja iltamyöhäin kuin tehdas!) oi kuinka välillä säikähtelen, kuinka vahvaa teksti on, ja välillä romahtelen, kun pelkään sen puolesta..
...juuri saamani sähköposti tatskamestarilta, jippii, sain konsultointiajan viikon päähän, ja vaikka hän on varattu lokakuuhun saakka, sovitellaan minulle tatska-aika niin että saan hurmaavan kuvan ennen lokakuuta!
...potkunyrkkeily, smäk smäk smäk, tykkään tykkään tykkään - ja lisäksi tykkään kaikista niistä tyypeistä, joihin siellä olen tutustunut, oi pidän yhteishengestä!
...lentolippuuuuuh! Maaria tulee Suomeen juhannukseksi, uuuulaaalaaa! Ja tietysti elokuuksi kirjoittamaan. Ja tsadaa: lokakuun puolivälistä lähtien ainakin kuukaudeksi ennen maailmanympärysmatkaa! Minua niin lämmittää tällä hetkellä ajatus Suomesta. IKÄVÄ.
...syntymäpäiväajattelu, minä vanhenen sunnuntaina, oi oi oi - ja jostakin syystä tänä vuonna minulla on sellainen olo, että haluaisin juhlia niin kuin lapsena, kakkua ja kaikkea mutta enpä tiedä onnistuuko, kun pitää mennä kaiken maailman keikoille ja muuta.
...ystävärykelmämatka Suomeen - täältä tulee joukko ystäviä elokuun lopussa vierailulle ja minusta se on hauskaa; he haluavat kaikki tutustua siihen, mistä olen lähtöisin, ja oi, ovatkin tervetulleita niin kovin!
...ajatus siitä, että menen taas viikon päästä viikonloppuna vaeltelemaan Alppeihin - tosin tatska-aika pakottaa vaellusretkestä typistetyn, eli siis en yövy missään, vaan menen vain päiväksi.
...palkkapäivä; rahatilanne on niiiiiiiin alhainen, että lasken aamuja kaiken pelastavaan tilipäivään, joka tosin on vasta kahden viikon päästä.
...jännitys siitä, saanko apurahaa, edes kirjastoapurahaa projektiani varten (voi taivas, toivottavasti en joudu pettymään karvaasti, sillä tuleva projektini on aika todella mielenkiintoinen ja tarpeellinen ja aivan varmasti ajatuksia herättävä sitten kun haman tulevaisuuden romaani tulee kaapistaan ulos - siis nyt puhun jo seuraavan seuraavasta, en tästä syksyllä julkaistavasta!)

Oi mikä rimpulakakkuräpeltäjä olinkaan SEITSEMÄN vuotta sitten, mihin aika liitää, haluan taas tuollaiset kakkukekkerit!
niin että sellaista. Oli pakko vähän itseä varten listata miellyttäviä asioita, sillä tällä hetkellä olen hautautunut töihin, en ole yhtään motivoitunut päiväduunissa (argh, missä työtilanne on aivan kaamea ja stressitaso on jo loikkinut yli katon ja taivaan), kotona on vähän väliä koditon olo, ikävä riipii rintaa, rahatilanne potkii palleaan ja niin edelleen ja niin edelleen. Onneksi voi aina ottaa taukoa. Haluan kutistua. Tänään haluan oikeasti mennä kyyryyn. On taas pitkä päivä, aamukahdeksasta iltakuuteen, ja sitten vielä käsishommia, ja yhyy. Onneksi huomenna ja ylihuomenna olen koulutuksessa eikä tarvitse kuunnella päiväkotiääniä. Onneksi kohta on taas viikonloppu. Onneksi kohta on myös kesäkuun 18. päivä, jolloin minä jätän tämän elämän viideksi päiväksi ja halailen Suomea. Kelmeää keksiviikkoa kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti