maanantai 12. toukokuuta 2014

Vuoristoilevia pimantsuja

Viikonloppuna oli ihanaa. Minulla on kaamea työrupeama tässä. En siis nyt jaksa kirjoittaa mutta haluan silti jakaa viikonlopun tunnelmat. Antaa kuvien puhua ja kuvatekstien. En muistanutkaan, että viime syksynä kävin Unter-/Oberammergaussa vaeltamassa saman reitin kuin nyt, mutta reitti on kiva, joten kyllä sen mielellään toistamiseen heitti. Heinähotellissa oli tunnelmaa. Aivan ihana mesta! Se on vähän hostellimainen; kaikki nukkuvat samassa tilassa tosin omissa looseissaan, ja huomasi kyllä, että kaikki eivät tiedä hölkäsen pöläystä muiden huomioon ottamisesta. Kaakatusta ja kopinaa kuului liikaa, mikä ei oikein sovi retkeilyhotelleihin, kun porukka on yleensä väsynyttä päivän vaelluksilta, kuten mekin olimme, mutta silti oli hieno, hassu kokemus. Nukkua nyt pahnoilla! Hotellin väki oli ihastuttavaa, erittäin sydämellistä. Samoin alakerran ravintola ruokineen. Uuuh. Söin karhunlaukkaspetzleä. Karhunlaukkaa on tullut syötyä useamminkin, en vain tiennyt koskaan, mitä se on, sillä olen aina sekoittanut sen suomen sanaan "ruohosipuli" mutta eihän se kyllä sitä lähellekään ole, vaan paljon maukkaampaa ja vahvempaa. Moikkis menen nyt lenkille juoksemaan päivän painon hartioilta pois, vähän mäkitreeniä ja vetoja, ja sitten pitää tehdä töitä kuin painajaisuni!!

Vesi on pelkkänä äänenä rentouttava asia, ja kun näkee kuinka se syöksyy, on itse osana.
Tippumisvaara! Korkeanpaikankammoisella oli aika tutinat päällä...

Minusta vuoristossa on aina niin kovin hämmästyttävää kolmiulotteisuus. En osaa selittää miten se ilmenee, kai se tästäkin näkyy, näkyykö.

Ah! My mountains, my love!!

Ilona-frendi otti niin näpsäkän kuvan, että oi. Tämä kertoo kaiken, kaiken!

Sydämiä jakelemassa, oi huiput oi elämän ylellisyys!Ylöspäin kävi tiemme..

Koettakaa löytää kuvasta kiipeilevä vuoristoaasi-Maaria.

Unterammergaun kukkaniittyjä.

Sulokkaan heinähotellin piha.
Pahnababy. Siellä minä iltasanoja kirjoittelen uuteen muistikirjaan. Huomatkaa miettivä asento ja kuvitelkaa miten kauniisti koko hotelli tuoksui! Kyllä kelpasi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti