perjantai 27. kesäkuuta 2014

Perjantai eikä torstai, jee!

Voi pyhät naurut. Tänään muuta tehnytkään töissä kuin nauramista. Apua. Yksi syy on se, että yhtäkkiä eräs poika juoksi itku kurkussa luokse ja huusi, että hän on juuttunut. Tyyppi oli tunkenut housuihinsa sellaiset leikkiroskapihdit. Ei monen työpaikalla varmaan ihmiset tule luokse itkemään, että apua nämä roskapihdit sattuvat. Oli pakko kysyä pojalta, miksi se oli ne sinne tunkenut ja miten ylipäänsä. Hän näytti asian - ja tunki ne pöksyihinsä uudestaan.

Roskapihtipoju.
Kun muistaisinkin kaikki hauskat, mitä taas sanoivat tyypit ja tekivät. Itsehän vahingossa juutuin keinuun (taas) ja kiusasin lapsirukkia. Mutta kai ihan kivalla tavalla, koska he halusivat koko ajan lisää. Ainoa takapakki oli se, että alkoivat kiusata takaisin. Mutta ihan kiva. Sainpahan kutittelua ja haleja ja tykkäämistä ja juuri tänään olikin sellainen olo, että tarvitsin köllimistä ja hömppäilyä ja kikattelua. Itse asiassa haluaisin nytkin möngertää mutta ei tuon pehmonalleni kanssa juuri möngerretä. Oi. Olisi niin kiva kutitella. Taidan mennä istumaan kämppikseni ja sen toyboyn viereen ja vaatia huomiota. 


Ilahduin myös suuresti siitä tiedosta, että tänään on jo perjantai. Jostakin syystä elin lounasaikaan asti torstaita. Oli ihan mahtavaa kuulla, että viikonloppu alkaa tänään! Ah. Vietän sen kotona koneen ääressä, paitsi käyn huomenna Isarin varrella brunssilla (ja ulkoiluttamassa uusia bikinejä) ja illan vietän filmfestien merkeissä käymällä kahdessa leffassa. Haluaisin nukkumaan. Väsyttää kun ilta venähti sittenkin pitkäksi kisakatsomossa. Minua pyysi juuri äsken yksi kaveri luokseen nukkumaan. Hämmentävää. Kaikenmoisia ne kaverit pyytelevät. Onkohan se päissään. Miksi se yhtäkkiä minut haluaisi yökylään..pyjamabileitäkö se kaavailee. En mene. Menen tekstitiedostoon ihan juuri.


Työviikko oli kauhean rankka, mutta katsokaas missä kaikissa maisemissa sen vietin. Tehtiin joka päivä retki jonnekin. Kuten Münchenin kasvitieteelliseen puutarhaan (oi kun oli kaunis!) ja Isarin varteen ah. Huomenna sinne taas, en voi olla kyllin ihastelematta tuota jokipahasta!


Tosi lempeää ja lämmintä viikonloppua toivotan. Olkaa ihania niin kuin aina. Tämän kauhuankan, joka hyökkäili koko päivän kimppuuni, myötä moikku!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti