torstai 17. heinäkuuta 2014

Joskus lämpö nousee

Olen ollut yhtäkkiä kipeä :( Koko päivän. Aamulla heräsin ihan tukossa ja kuumeessa ja pääni oli räjähtää. Piti käydä avaamassa duunipaikan ovet. Sitten tulin takaisin kotiin ja nukuin koko päivän ja itkin ja tärisin kylmässä vaikka ulkona ovat maailman kaikki saunat.

Nyt menee hieman paremmin. Lähden kolmen tunnin päästä junalle. Budapestiin saavun aamulla. Vahvat lääkkeet otan messiin. Jotta tulisi uni, lähtisivät kivut. Toivon sydämeni pohjasta olevani terve jo huomenna, ihan niin yhtäkkiä kuin tänään kipeä.

Nyt on alamäki jotenkin mutta kyllä täältä noustaan.
Ihanaa kun kämppis tuli töistä ja huolehti. Teki sitruunainkivääriteetä, silitti päästä. Samoin kissat. On maailman isoimmat silmäpussit itkujen takia. Sattuu joka kohtaan, sisältä ja ulkoa, päästäkin sisältä ja ulkoa, ja sydämestä ja pulssikohdista. Tuli myös toinen kaiffari, lähinnä katsomaan huonettani, ja möin sille kuumehoureissani suurimman osan huonekaluistani. Näyttää siis siltä, että olen päätöksiä tehnyt. Ainakin on iso askel jo tämä. Kuume mene pois. Hyvää viikonloppua. Voikaa norjasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti