keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Messuhessu

Moikkis! Täällä taas. Tiedotuspuuhailijana. Istun ystäväni olohuoneessa. Katson kateellisena kuinka ystävä makaa peiton alla sohvalla ja katsoo televisiota. Itsehän en pysty. Koska vähän jännittää tai paljon.

Messuohjelmistoon on tullut vähän muutoksia. Pääsen nimittäin, iik, Aleksis Kivi -lavalle lauantaina kuumaan aikaan. Kello 15.30-16 siellä tutisen kuin hyytelö. Minua haastattelevat Aleksis Salusjärvi ja Maaria Ylikangas.

Lauantaina olen myös Rosebudin lavalla klo 13. Haastattelussa kuin kuuma kivi.

Huomenna on iso hurraa-päivä. Kirjani tulee virallisesti julki, hupsista! Oh. Kello 10 pressitilaisuudessa. Sen jälkeen voitte havaita kohtalokkaita askeliani Inton osastolla. Sieltä saa kirjaakin. Oi kuinka toivon, että sitä luetaan ja että se herättää keskustelua!

Eilen sain käteen! Olen sen jälkeen ollut sen kanssa koko ajan.
Sitten pitääkin kipitellä ympäriinsä ja antaa haastatteluita ja moikata kaikkia ihania tuttuja ja epätuttuja. Perjantaina itävaltalainen kustantajani saapuu tänne, oi, se on oikeasti maailman totisinta totta! On nälkä, on jano julkaistaan oikeasti oikeasti oikeasti ja jo ensi vuonna saksaksi. Mutta menojalkaa hiertää koko messujen ajan. Ja sitten olenkin väsynyt. Lupasin leipoa huomisiltana jotakin hyvää. Eli siis koetan välttää iltamenoja, tosin luulen että sellaisiin suorastaan pakotetaan. Apua. Ai niin ja sunnuntaina menen kaiken lisäksi Lennyn keikalle. Iik. Mutta näkemisiin messuilla murut ja kullat! Täällä oleva henkilö koettaa nyt nukkumishommia. Tai eikä kun ensin halailen kirjaani! Se on ihana ihana ihana!

3 kommenttia: