tiistai 25. marraskuuta 2014

Kaikkea sosiaalista kamaa

Iltapäivään päin jo kääntyy, vai mitä se kello oikein on, olen mennyt sekoittamaan ajan sisältäni, viisarit ovat yöaikaan päivän kohdalla ja päivällä jossakin yön ja päivän välimaissa, iltaisin ne ovat keväässä ja tänään hiekkarannoilla, nuokun jokseenkin, poltan kynttilöitä ikkunalla, yritän keskittyä. Sanat tulevat kyllä, mutta jokin on leimauttanut levottomuuden liekin tulille, ihaninta oli herätä aivan liian myöhään ja silloinkin kustannustoimittajani soittoon, mulla on maailman paras sellainen, pitää huolta mutta keskittyminen on tänään omituinen vaade jonka itse asetin itselleni;

pystyn ehkä vartin istumaan ja kirjoittamaan, sitten pitää jo nousta, venytellä, suoristaa kirjakasoja tai katsella ikkunasta harmaata ilmaa tai pyörähtää lattialla omituisen musiikin tahtiin, harjata hiuksia, heitellä roskia roskikseen (uups, on tullut jotenkin epäjärjestys tähän huoneeseen!). Pitänee mennä ulos ja juosta loskaisilla kaduilla, käydä liukastumassa pururadalla.

Kuva kertonee mitä kannatan! Kuva: http://thesaigou.deviantart.com
On tapahtunut jotakin. Nimittäin sellaista, että uusi blogiarvio On nälästä, on janosta putkahti eilen silmiin. Ihanat kirjabloggaajat pidätte kirjallisuutta hengissä. Käykää tutustumassa Villasukka kirjahyllyssä -blogin arvioon, niin ehkä innostutte viimein lukemaan kirjani

JONKA voi voittaa nyt jopa omakseen. Ihana (!!) Into (siis olen maailman tyytyväisin kustantamoon enkä muualle halua!) patisteli perustamaan kirjailijasivut tuonne sosiaaliseen mereen, Facebookiin, ja vaikka en oikein pala innosta moisen suhteen, kävin nyt sitten perustamassa. Tsekatkaa millainen arvonta on kyseessä, tykätkää sivusta jos tykkäätte, en jaksa pakottaa tai vaatia kun noita kaikenmaailman sivuja tursuaa vähän liikaakin, ja nyt siellä sitten pitää olla kuin pyrstö. Mutta luulen, että kyllä siellä aika paljon juttua alkaa tulla, sillä siirrän kyseiselle sivulle lähes kaiken sosiaalisen, julkisen ajatusmaailmani. En pelkkiä tiedotuksia tai linkkejä omien kirjojen arvioihin, vaan myös suosituksia muiden kirjoittamista kirjoista tai kiinnostavista artikkeleista, taiteesta, musiikista, politiikasta, ihmisyydestä, eläimistä, kaikesta.
Kallion kirjastossa tehtailtiin tollanen kiva mainos. Kuva: helmet.fi
Ajattelin, että annan siellä muillekin äänen, en jaksa pelkästään itseä tyrkyttää eikä se ketään kiinnostakaan. Mutta siis pyrin heittelemään suosituksia, villejä ajatuksiani ja kaikkea maan ja taivaan väliltä sinne niin, varmaan kuviakin, ensi viikolla Kööpenhaminasta käsin, uulalaa. Tosin tällä viikolla varmaan tulee vähän liikaa katsokaa-missä-esiinnyn-ja-milloin-päivityksiä, kuten esimerkiksi Kallion kirjastossa perjantaina, samoin kuin kirjasto 10:ssä. Kalliossa minua jututtaa Kai Sadinmaa, jonka Kymmenen käskyä kirkolle on melkoinen setti. Sen takia odotan melkoista settiä myös perjantain kirjastokeikkailulta.

Jatkakaa viikkoanne kuin voi. Minä sulan nyt. Käsis imee. Minä en.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti