lauantai 24. tammikuuta 2015

Hautajaisia valmistellessa

Olen jo kuukausia sitten sanonut, että Pisaran aika on ohi. Ei huvita enää, en tiedä miksi. Muutan johonkin. Etsin vielä kotvan. Hankkeet ja aikeet blogin pitämisestä esimerkiksi jollekin lehdelle ovat jäässä ja tyrehtyneet, ellei joku taho yhtäkkiä koputa ovea ja nykäise matkaansa (mikä on mahdotonta sillä minulla ei ole ovea!). Jotenka Pisara hiipuu pian, en tosin tiedä mitä tarkoittaa pian.

Joka tapauksessa olen julistanut kirjailijasivullani Facebookissa kilpailun. Osallistukaa ihmeessä. Koska kaikki eivät harjoita Facebook-kruisailua, osallistua voi myös täällä blogissa. Eli siis etsin nimeä uudelle blogille, joka tullee keskittymään (mielen)maisemiin, heittäkää kehiin ideoita. Voittaja, eli se, jonka ehdotus päätyy blogini nimeksi, saa On nälkä, on jano -romaanin. Jos yksikään ehdotuksista ei nappaa, arvon vastaajien kesken yhden kirjan.

Minua innostaa tällä hetkellä videoiden teko ja valokuvaus, joten duunailen varmaan jatkossa enemmän videoita kuin tekstejä blogimaailmassa. Lisäksi olen kiinnostunut tutkivasta journalismista ikään kuin harrastuksen vuoksi. Olen laiska ja saamaton ja huonoitsetuntoinen tuputtamaan tekstejäni lehtiin, vaikka sellaisesta voisikin saada hyviä lisätuloja, mutta voi olla että innostun bloggailemaan artikkeleiden muodossa maailmanympärysmatkani varrella. Katsotaan, katsotaan.


Toivotan kaikkea kuumaa teille viikonlopun kunniaksi. Lähden itse ihan juuri kuumaan suihkuun ja sitten jossakin vaiheessa kylmään maisemaan ja hurjaan tekstiini ja illalla perinteisille ruokajuhlille olemaan kauhuissani karmean näköisistä liha-asioista. Saatan myös tanssia siellä. Kuvassa tuulee, muutes, eilen otin, lensin melkein pois. Ihan samalla lailla tuuli rymisi kuin joskus päässäni! Otin videokuvaakin, saatan julkistaa. Moikkis.

P.S. Blogin hautajaisten kynnyksellä lukaisinkin ihan ensimmäisen blogitekstini ikinä. Voi että. Sellaista. Enpä tiennyt silloin että niin paljon lukijoita tulee kuin niitä on tullut..olette tärkeitä, just for you to know.

9 kommenttia:

 1. Älä kiltti nyt heti lopeta, kun vasta "löysin" blogisi.
  Tiedän kyllä, että blogin pitäminen ei ole aina helppoa, se vie aikaa. Mutta julkaisunopeutta voi vaihdella. Hyvää blogia jaksaa kuukaudenkin odottaa. Kauemminkin ehkä.

  Sinä varmaan tiedät blogi-asiat paremmin kuin minä.

  Sitä paitsi bloggaamiseen voi kyllästyä. Silloin on pidettävä lomaa. Sen jälkeen se alkaa taas maistua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tämän blogin kanssa tuntenut kyllästymisaaltoja jo muutaman kuukauden ajan ja taukoakin ehtinyt pitää, joten en usko, että jatkan enää. Mutta toisaalta olen toistanut tätä kyllästymistäni ja lopettamista jo moneen otteeseen ja silti jatkanut. Joka tapauksessa tulen kyllä bloggaamaan enkä usko että uusi blogi poikkeaa tästä vanhasta ihan kauheasti, tai siis ainakin pyrin pitämään sen tunnelmaltaan samankaltaisena. Ilmoitan, mihin muutan ja milloin heti kun tiedän ja toivon toki, että lukijat seuraisivat perässä :)

   Poista
 2. Sinullahan siellä kauniita maisemia riittää, ja tulevassakin. Joten eikun uutta kohden.

  VastaaPoista
 3. Antoisaa on ollut blogiasi lukea, joten ikävä, jos sen kuoppaat.
  Onnea matkaan tuleville blogi- ja muujutskakoitoksille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jere! Seuraan kyllä jatkossakin niitä blogeja, joita olen seurannut tähänkin asti, joten en katoa kokonaan mihinkään.

   Poista
 4. Tulee varmaan ikävä vähän tätä blogia mutta uusi blogi on varmaan vieläkin mielenkiintoisempi.Toivottavasti löytyy nimi uudelle blogille ja laita sitten linkki tänne.,En vaan millään keksi nimeä......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että uusi on inspiroiva niin tekijälle kuin lukijallekin :)

   Poista
 5. Aika aikaa kutakin, sanoo äiti aina. Joten en nyt surkuttele sitä, että lopetat tämän blogin, vaan iloitsen sitten, kun aloitat uuden. Minullekin blogissa ovat kuvat tosi tärkeitä, ehkä kun työskentelee koko ajan sanojen kanssa, on kiva välillä antaa vähintään yhtä suuri paino kuville.

  VastaaPoista