tiistai 27. tammikuuta 2015

Puhellen

Otin videoita muutamana päivänä kävelyilläni, tallensin ajatuksia ja höpötin suomeksi. Kuvasin tuulta, maisemia, terveisiä vain kaikille. Perjantain pressavierailu vähän jo jänskättää.


5 kommenttia:

 1. Ulkona kuvaamisessa on se ongelma, että äänenlaatu vaihtelee todella paljon tuulen ja muun taustamelun takia. Sellainen rasittaa tosi paljon kuuntelijaa (minun oli pakko jättää tämä kesken, koska korviin sattui :D ). Joku aihe/teema voisi olla kiva, ettei tule toistettua itseään kovin paljon. Silloin videostakin tulee lyhyempi. :)

  VastaaPoista
 2. Juu, tällä kertaa jätin tuulen tahallani (tai siis en osannut tuulen ääntä poistaa joten jätin sitten) koska halusin näyttää, miten tuulee. Ei sitä sentään koko aikaa videolla ole :D Kiitos vinkeistä, mietin, miten jatkan vloggaamista. Ainakin se kiinnostaa nyt, kuten kaikki erilainen.

  VastaaPoista
 3. Youtube on pullollaan kaikenlaisia vlogeja, löytyy myös paljon suomalaisia vlogeja sieltä. Osasta on tullut jopa ihan "ilmiöitä", sillä erästä vloggaajaa pyydettiin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan. Itse jaksan hyvin harvoja vlogeja katsoa: ongelmana usein on aiheiden sopimattomuus minun maailmaani (toisin sanoen monet vlogit ovat liian "teinejä" makuuni). :D

  Mutta toisten vlogeja katselemalla voi oppia ja saada vinkkejä. :)

  VastaaPoista
 4. Hei Maaria! Koska näytät tykkäävän kirjoittaa käännetyistä sukupuolirooleista seksuaalisissa kanssakäymisissä, voisit ehkä olla kiinnostunut tosielämän miesuhreista: Philip W. Cook - Abused Men ja Philip W. Cook - When Women Sexually Abuse Men. Kyseiset teokset sisältävät tilastoja, asenteita ja tosielämän tarinoita. Se avaa silmät sille tosiasialle, että sukupuoliroolit ovat aina olleet matto, jonka alle voi ikävät tosiasiat piilottaa, kuten esimerkiksi se, että naiset ja miehet ovat molemmat vain ihmisiä, niin hyvässä kuin pahassa, Ei ole pahaa sukupuolta, on vain pahoja ihmisiä, mutta sukupuoli usein määrittää keinot.

  Muutama kiistanalainen artikkeli:
  http://www.salon.com/2011/08/03/male_rape/
  https://poisonedwell.wordpress.com/2013/10/19/40-of-rapists-are-women/

  Muistan itseasiassa lukeneeni artikkelin olessani herkässä iässä 90-luvulla rikkaista länsimaisista naisista, jotka matkustavat ulkomaille harrastamaan seksiä alaikäisten poikien kanssa, joiden seksuaalisia kykyjä piti lisätä hormoniruiskeen avulla. Kyseisenä aikana feministinen bias olisi mediassa vielä hyvin pientä. Nykyään sellaista artikkelia ei julkaistaisi kovinkaan monessa lehdessä.

  Olen kiinnostunut lukemaan kirjasi, koska kyseiset teemat kiinnostavat minua, mutta voi olla että minun on pakko hypellä seksikuvausten yli. Ja aiheen tietäen vähän arveluttaa, olisiko sen lukeminen puhdasta sadomasokismia.

  terveisin,
  Bitte :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips, kiitos paljon noista artikkelivinkeistä ja -linkeistä. Aihe on hyvin kiinnostava. Tällä hetkellä luen kirjaa orjuudesta sanan kaikissa merkityksissä, ja luulen että joku päivä haluan vielä palata aiheeseen myös romaanissa. En tuohon osaa sanoa muuta kuin että seksikuvaukset kirjassani on helppo hypätä yli ilman että juoni kärsii, mutta ei niistä jokainen kohtaus ole tuskallinen, suinkaan.

   Poista